Funda in Business

 11/11/2016

HorecaKas breidt de service uit naar www.fundainbusiness.nl.

Een compleet en vindbaar aanbod

Sinds begin november heeft HorecaKas de mogelijheid, op verzoek van opdrachtgevers, advertenties te plaatsen op Funda in Business. Het medium van Funda voor o.a. horeca-aanbod.

Zoals u wellicht weet, werkt HorecaKas met 6 websites voor een compleet en vindbaar aanbod. Funda in Business is dus toegevoegd, waardoor het aanbod nog gemakkelijker onder de aandacht komt van de zoekers. Hiermee wordt de vindbaarheid vergroot en daarmee ook de kans op verkoop/verhuur.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Meer nieuws

Horeca verwacht sterke stijging omzet en winst 2017

Uit het nieuwe SRA-rapport ‘2017 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’ blijkt dat de financiële gezondheid van de horeca duidelijk is verbeterd.

Lees dit bericht

Artikel Hap & Tap Magazine september 2022

In het bekende Hap & Tap een artikel over volledigheid in bemiddeling.

Lees dit bericht

Artikel Hap & Tap Magazine

HorecaKas voor begeleiding en advies op maat bij aan- en verkoop. Nieuw of allang in de horeca business? Of u nu plannen hebt om een horecazaak te starten of er juist eentje wilt verkopen, Adri Kas...

Lees dit bericht

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur