Met HorecaKas ben je altijd up-to-date!

 26/04/2018

Of het nu gaat om een up-to-date contract, dossier of een up-to-date website, HorecaKas Makelaardij zorgt er al zo'n 15 jaar voor.

Met Horecamakelaar HorecaKas ben je altijd up-to-date!

Juridische overeenkomsten up-to-date houden?

Koopovereenkomsten, huurovereenkomsten en alle andere mogelijke overeenkomsten, die bij een transactie gebruikt worden, moeten kloppen. Dit doe ik onder andere door studie en het continue bijhouden van de wetgeving. Daarnaast vormt de samenwerking met een kwalitatief goed juridisch adviesbureau de back-up in geval van vragen over uitzonderlijke situaties. Die kennis wordt erbij gehaald om specifieke afspraken juridisch juist vast te leggen. Het adviesbureau heeft vele disciplines in huis, waardoor alle juridische vragen, hoe afwijkend ook, beantwoord kunnen worden.

Steeds vaker kom ik uitzonderlijke situaties tegen, die om maatwerk van overeenkomsten vragen. Dat kan variëren van bepaalde afwijkende afspraken in een huurovereenkomst, een geheimhoudingsverklaring, een overeenkomst van geldlening met een pandakte, et cetera, tot zelfs een Last en Volmacht. Bij dit laatste wordt HorecaKas Makelaardij gemachtigd om uit een koopsom gelden aan crediteuren te voldoen. Op die manier kan voorkomen worden, dat bijvoorbeeld beslag gelegd wordt en een verkoop niet door kan gaan of uitgesteld moet worden.

Steeds vaker komt het voor dat verhuurders bepaalde afwijkende afspraken niet in de huurovereenkomst willen vastleggen, maar in een zogenaamd addendum. Deze afspraken gelden dan niet voor een eventueel opvolgend huurder. Het kan ook voorkomen, dat bepaalde afspraken naderhand toegevoegd moeten worden aan een lopende overeenkomst. Dat kan ook vastgelegd worden in een addendum.

Alles wat vastgelegd wordt en partijen overeenkomen, moet beantwoorden aan de nieuwste Wet- en Regelgeving en moet dus up-to-date zijn!

Dossier

Ook zorg ik, vanwege het grote belang, voor een up-to-date dossier, omdat bij verkoop alle lopende overeenkomsten, ook arbeidscontracten, overgenomen moeten worden door de koper. Het dossier moet op orde en compleet zijn.

Hoe worden de websites up-to-date gehouden?

De websites waar ik mee werkt, worden door mijzelf bijgehouden en bevatten steeds de nieuwste informatie over o.a. het aanbod. Wijzigingen worden direct doorgevoerd. Dit merk je onder andere aan de toevoegingen van nieuw aanbod, de wijzigingen binnen het aanbod en het direct vermelden wanneer een bedrijf of pand verkocht of verhuurd is. Als uw bedrijf of pand aangeboden wordt via HorecaKas makelaardij, dan bent u ervan verzekerd dat de inhoud klopt en constant bijgehouden wordt, up-to-date is, dus.

HorecaKas is up-to-date met het SSL-certificaat

Een ander zeer belangrijk issue is het invullen van uw persoonlijke gegevens op websites. Het moet niet zo zijn dat uw gegevens voor anderen te achterhalen zijn. Een website moet dusdanig beveiligd zijn, dat uw gegevens veilig zijn. De website van HorecaKas Makelaardij is beveiligd en heeft een zogenaamd SSL-certificaat. Dat is te zien aan het groene slotje bij het webadres (kijk links bovenaan). Uw ingevulde gegevens worden alleen door mij ingezien en behandeld.

HorecaKas loopt ook hiermee weer voorop en is ook hierin up-to-date!

Meer nieuws

Artikel Hap & Tap Magazine september 2022

In het bekende Hap & Tap een artikel over volledigheid in bemiddeling.

Lees dit bericht

Horeca weer dicht.

Wat een bizarre tijden maken we mee. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt: de horeca moet wéér enkele weken sluiten.

Lees dit bericht

Funda in Business

HorecaKas breidt de service uit naar www.fundainbusiness.nl.

Lees dit bericht

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur