Horecamakelaardij met visie!

Mijn naam is Adri Kas, de man achter HorecaKas. Met meer dan 25 jaar ervaring in de horecabranche weet ik wat er te koop is in de wereld van o.a. hotels, restaurants en recreatiebedrijven. Letterlijk en figuurlijk.

Horecamakelaar Adri Kas uit Breda

Betrouwbaarheid en vertrouwen

Ik weet dat het allemaal draait om betrouwbaarheid en vertrouwen. Je weet met wie je te maken hebt. Wie het regelt. Wie de deal sluit. En wie je kunt aanspreken. Waarvoor dan ook.

Het gaat er in deze business om wat ik voor je kan betekenen. Of je nu koper of verkoper bent!

Dat is de visie. De visie van HorecaKas.

Langetermijnoplossingen

Wie zijn zaak wil verkopen gaat niet over één nacht ijs. Het gaat er immers om dat iedereen die bij de verkoop betrokken is, een goede deal sluit. Dus niet alleen de verkoper, maar ook de financier, de belegger, de verhuurder en natuurlijk de koper. Daarom zoek ik naar langetermijnoplossingen.

Oplossingen die zo compleet mogelijk zijn voor iedereen. Op die manier heeft iedereen voordeel bij de transactie.

De vier sterke punten van HorecaKas

Mijn aanpak is gestoeld op vier pijlers die niet alleen een goede transactie garanderen, maar ook een prettige samenwerking.

1

HorecaKas is goed bereikbaar

Snel en goed antwoord op alle vragen, een proactieve manier van werken en goede terugkoppeling van wat er besproken is.

2

HorecaKas is duidelijk

Lees de algemene bepalingen er maar op na. Of gebruik de handige checklists en stappenplannen voor de transacties. En wat niet duidelijk is, licht ik met alle plezier nog eens toe.

3

HorecaKas werkt goed samen

Om tot een goede deal te komen, moet er een goede samenwerking zijn. Niet alleen tussen HorecaKas en verkoper, maar ook met alle andere betrokkenen: koper, verhuurder, bank, accountant, fiscalist, et cetera.

4

HorecaKas is betrouwbaar

Er gaat niets de deur uit, zonder een grondige controle vooraf. Gegevens komen pas vrij als jij daarvoor toestemming geeft. Van potentiële kopers zoek ik eerst uit of hun kennis, ervaring en financiële mogelijkheden voldoende aansluiten. Pas daarna wordt het contact tot stand gebracht. Zo ontstaat de beste match met de mooiste mogelijkheden.

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur