Onteigening

Goed advies en een correcte begeleiding

Bij onteigening wordt je gevaagd afstand te doen van je eigendommen. Sterker nog, het wordt geëist. Indien je tegenwerkt, komt de rechter eraan te pas. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat je bij onteigening van jouw bedrijfspand en/of bedrijf in een constructieve onderhandeling tot een zogenaamde “minnelijke overeenkomst” komt. Goed advies en een correcte begeleiding zijn daarom belangrijk.

Neem contact op!

Uitgangspunt is dat je volledig schadeloos gesteld wordt.

Er dient daarom een onderbouwing te komen van hetgeen door jou aan schadeloosstelling gevraagd wordt. Deze onderbouwing moet alle aspecten en kosten bevatten, die voor vergoeding in aanmerking komen.

HorecaKas weet waarop te letten om een volledige vergoeding te krijgen. Vaak is de reden van onteigening de uitvoering van (een wijziging van) een bestemmingsplan. Hierdoor kan jouw pand of bedrijf moeten verhuizen. Verhuizing van het pand en/of bedrijf is ook de onderliggende gedachte. HorecaKas kan voor jou de ingewikkelde onderhandeling met de onteigenende instantie voeren.

In de afgelopen jaren zijn al diverse onteigeningen door HorecaKas Makelaardij met succes afgerond. Graag leg ik je de voorwaarden en mogelijkheden uit. Dus neem contact op met HorecaKas Makelaardij voor een goede begeleiding in dit traject.

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur