Advies en begeleiding

Kies voor meer dan 25 jaar ervaring!

Heb je vragen over jouw exploitatie? Heb je behoefte aan een sparringpartner? Wil je een eigen bedrijf starten? Schakel dan HorecaKas Advies en Begeleiding in en kies voor meer dan 25 jaar ervaring!

Neem contact op!

Wat betekent advies?

Na inventarisatie van jouw vraag komen we met een uitgewerkt advies op maat. Kort en krachtig. En (in principe) eenmalig. De uitvoering en de voortgangscontrole van het advies heb je volledig in eigen hand. Mocht je toch dieper in willen gaan op het advies, dan kan een afspraak gemaakt worden op basis van begeleiding.
We staan graag voor je klaar!

Wat betekent begeleiding?

Je vraag wordt geïnventariseerd, waarna een plan opgezet en met jou besproken wordt. In dat plan wordt omschreven hoe een en ander uitgevoerd wordt. Regelmatig wordt overleg ingepland om uitvoering en voortgang te bespreken en daar waar nodig bij te sturen. Dit traject bestrijkt meestal een langere termijn en de begeleiding kan naar wens intensief zijn.

Op vele vlakken van de exploitatie kun je vragen hebben: juridisch, margetechnisch, horecatechnisch, invulling van de (gewenste) formule, etc. Stel je vraag en wij antwoorden.

Met een aantal specialisten wordt samengewerkt om tot een optimaal resultaat te komen. Je kunt daarbij onder andere denken aan accountants, bouwkundigen en diverse leveranciers.

Een bedrijf starten of overnemen?

Ook dan kun je gebruik maken van ‘HorecaKas Advies en Begeleiding’. Naast de eventuele aankoopbemiddeling kan begeleiding plaatsvinden van alle aspecten bij het starten of overnemen van een bedrijf. Bijvoorbeeld het opzetten en maken van je ondernemersplan, het kiezen van de juiste juridische constructie, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van de vergunningen en financiering.

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur