SSL-certificaat voor horecakas.nl

 27/03/2018

HorecaKas heeft voor de website een zogenaamd SSL-certificaat. Wat betekent dit eigenlijk?

 SSL-certificaat voor horecakas.nl

Een beveiligde website

Als u aan het surfen bent op internet, dan komt u op allerlei sites terecht, die met cookies werken en waarop u uw gegevens bedoeld, maar ook onbedoeld(!) achterlaat. Als zo'n site niet beveiligd is, dan kan het mogelijk zijn dat uw gegevens (naam, adres, creditcard, IBAN nummer, etc.) op een of andere manier in verkeerde handen vallen. Het is bekend dat zeer veel gegevens verkocht worden, zodat mensen en bedrijven gericht benaderd kunnen worden. Dat wilt u niet!

Een beveiligde website is te herkennen aan het groene slotje links van het webadres. Als u uw gegevens op de website van HorecaKas Makelaardij invult en opstuurt, dan zijn uw gegevens veilig. Alleen ik kan ze inzien en verwerken. En dat op een veilige manier.

HorecaKas loopt hiermee weer voorop!

Veel zoekplezier.

Adri Kas

Meer nieuws

Funda in Business

HorecaKas breidt de service uit naar www.fundainbusiness.nl.

Lees dit bericht

HorecaKas: al 15 jaar je betrouwbare horecamakelaar!

Mocht je toe zijn aan de koop, huur, verkoop of verhuur van een horecagelegenheid dan is Adri Kas dé man die je hierbij deskundig kan begeleiden. Ik help de horecaondernemer om het hele dossier op...

Lees dit bericht

Met HorecaKas ben je altijd up-to-date!

Of het nu gaat om een up-to-date contract, dossier of een up-to-date website, HorecaKas Makelaardij zorgt er al zo'n 15 jaar voor.

Lees dit bericht

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur