Compleet vernieuwde website

 14/10/2019

De website horecakas.nl is compleet vernieuwd. Waarom een nieuwe website?

Nieuwe website

Zoals je ziet is de lay-out anders, geeft de site een helder overzicht en is deze weer beter vindbaar door o.a. Google. Het is uiterst belangrijk om goed gevonden te worden, om zodoende het aanbod wereldkundig te kunnen maken.
Iemand die zijn zaak wil verkopen staat graag op een goede en goed vindbare website. Zo wordt de kans op verkoop groter.

Speciaal voor de provincie Zeeland is de website mkhoreca.nl gebouwd.
Vanaf januari 2019 hebben Rob Martens en ik, onder de naam Martens en Kas Horeca- en Recreatiemakelaars, in de provincie Zeeland de krachten gebundeld om zo aan de grote vraag in het Zeeuwse tegemoet te komen.

Meer nieuws

Artikel Hap & Tap Magazine

HorecaKas voor begeleiding en advies op maat bij aan- en verkoop. Nieuw of allang in de horeca business? Of u nu plannen hebt om een horecazaak te starten of er juist eentje wilt verkopen, Adri Kas...

Lees dit bericht

SSL-certificaat voor horecakas.nl

HorecaKas heeft voor de website een zogenaamd SSL-certificaat. Wat betekent dit eigenlijk?

Lees dit bericht

Horeca verwacht sterke stijging omzet en winst 2017

Uit het nieuwe SRA-rapport ‘2017 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’ blijkt dat de financiële gezondheid van de horeca duidelijk is verbeterd.

Lees dit bericht

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur