Compleet vernieuwde website

 14/10/2019

De website horecakas.nl is compleet vernieuwd. Waarom een nieuwe website?

Nieuwe website

Zoals je ziet is de lay-out anders, geeft de site een helder overzicht en is deze weer beter vindbaar door o.a. Google. Het is uiterst belangrijk om goed gevonden te worden, om zodoende het aanbod wereldkundig te kunnen maken.
Iemand die zijn zaak wil verkopen staat graag op een goede en goed vindbare website. Zo wordt de kans op verkoop groter.

Speciaal voor de provincie Zeeland is de website mkhoreca.nl gebouwd.
Vanaf januari 2019 hebben Rob Martens en ik, onder de naam Martens en Kas Horeca- en Recreatiemakelaars, in de provincie Zeeland de krachten gebundeld om zo aan de grote vraag in het Zeeuwse tegemoet te komen.

Meer nieuws

Artikel Hap & Tap Magazine

HorecaKas voor begeleiding en advies op maat bij aan- en verkoop. Nieuw of allang in de horeca business? Of u nu plannen hebt om een horecazaak te starten of er juist eentje wilt verkopen, Adri Kas...

Lees dit bericht

HorecaKas: al 15 jaar je betrouwbare horecamakelaar!

Mocht je toe zijn aan de koop, huur, verkoop of verhuur van een horecagelegenheid dan is Adri Kas dé man die je hierbij deskundig kan begeleiden. Ik help de horecaondernemer om het hele dossier op...

Lees dit bericht

Verkopen? Begin op tijd!

In de Hap & Tap van februari 2022 kun je lezen hoe HorecaKas dat aanpakt.

Lees dit bericht

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur