Restaurant ZUZ&ZOOZ - Geertruidenberg

Vraagprijs inv./gw
Op aanvraag
Huurprijs onroerende zaak
Op aanvraag
Brouwerij
Grolsch, opzegbaar
Personeel
Beperkte overname
Overige leveranciers
Op aanvraag
Woning
N.v.t.
Energieprestatiecertificaat
Nog geen definitief energielabel afgegeven

Omschrijving

ZUZ&ZOOZ bestaat al zo’n 13 jaar en dit zeer sfeervolle en goedlopend restaurant wordt ter overname aangeboden via HorecaKas.


Een gemoedelijke sfeer, persoonlijke aandacht, betaalbare prijzen, heerlijk terras in de zon en gedurfd qua inrichting en proeverij typeert ZUZ&ZOOZ.
Elke maand zorgt de enthousiaste keukenbrigade voor een verrassende en smaakvolle proeverij, waarbij elke gang de gast verrast met verschillende gerechtjes.

De lunch-/dinerkaart is zeer gevarieerd en uitgebreid en wordt versterkt met seizoensgebonden producten als asperges, mosselen in diverse stijlen en wildgerechten.
Ook kunnen de gasten bij de open haard in relaxfauteuils gezellig genieten van een uitgebreide wijnkaart en cocktailkaart, eventueel vergezeld van een hapjesplank.

Het restaurant biedt binnen plaats aan ca. 75 personen en op het terras kunnen ook ca. 75 personen genieten van koffie, lunch, borrel of diner.

Algemeen

Geen brouwerijverplichting

Inblaas en afzuiging aanwezig

Energielabel volgt

Neem een kijkje op https://www.zuzenzooz.nl/

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur