Petit-Restaurant / Lunchroom The Chaplin - Breda

Vraagprijs inv./gw
Op aanvraag
Huurprijs onroerende zaak
Op aanvraag
Personeel
N.v.t.
Leveranciers
Geen verplichtingen
Woning
N.v.t.
Energieprestatiecertificaat
Aanwezig

Omschrijving

Op deze zeer goede locatie in het centrum, vrij van verplichtingen, vind je het Bredase begrip The Chaplin. Zeer goede lunchroom-locatie.

The Chaplin tref je midden tussen de winkels en andere bedrijven in een van de meest drukke winkelstraten van Breda centrum. Gigantische aantallen bezoekers van Breda lopen door deze straat. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor The Chaplin ongekend.

The Chaplin is een horecabedrijf met tot ca. 50 zitplaatsen (48 m2), een terras van ca. 12 zitplaatsen en een toiletgroep, keuken en opslagruimte.

De kaart is beperkt, zoals tot nu toe ook de openingstijden. Het is een dag-horecabedrijf, dat met de winkeltijden meegaat. Wie wil dat niet!

In de ochtend koffie/thee met gebak serveren, ’s middags lunch en eind van de middag de borrel organiseren. Wellicht kan de avond meegenomen worden in de vorm van bijvoorbeeld een gemakkelijke daghap. Die keuze is aan de opvolgend ondernemer.

Voldoende mogelijkheden op een geweldige locatie.

Wat te denken van de vele evenementen die Breda rijk is. The Chaplin snoept gewoon mee. Of het nu Carnaval of het Jazzfestival is.

Het thema in de hele zaak is Charlie Chaplin, waarvan allerlei beelden, afbeeldingen en attributen in het bedrijf staan.

Algemeen

Drank- en Horecavergunning

Lucht aan- en afvoer aanwezig

Tot ca. 50 zitplaatsen

Terras 12 zitplaatsen

Bovenwoning verhuurd

Energielabel aanwezig

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur