Exploitant gezocht voor MFC Schuttershof - Domburg

Huurprijs onroerende zaak
€ 1.000,00 per jaar, incl. inventaris
Personeel
Geen verplichtingen
Leveranciers
Geen verplichtingen
Energieprestatiecertificaat
Nog geen definitief energielabel afgegeven

Omschrijving

De gemeente Veere is met ca. 22.000 inwoners en 13 kernen een plattelandsgemeente.

In het mooie en toeristische Domburg staat het ontmoetingscentrum Schuttershof. Vanwege het vertrek van de huidige exploitant van Schuttershof is MKHoreca op zoek naar een exploitant hiervoor.

Hoe ziet het centrum er uit?

Het verenigingsgebouw bestaat uit een dorpshuis met meerdere zalen.

De foyer meet ca. 90 m2 en heeft ook de beschikking over een keuken met apparatuur.

De grote zaal beschikt over een podium van 55 m2 en wordt gebruikt voor o.a. concerten, feesten, voorstellingen, vergaderingen, yogales, Taiji en Pilates. In een theateropstelling zijn er ca. 180 zitplaatsen.

In de kleine zaal bevindt zich een inpandige schietbaan (12,5 meterbaan).

Ook is er een zogenaamde hobbyzolder, die in gebruik is als jeugdhonk.

In het centrum is ook een gymzaal.

De exploitant verhuurt het dorpshuis en zorgt voor het dagelijks beheer. De gemeente verhuurt de gymzaal en zorgt voor het groot onderhoud van het ontmoetingscentrum.

Het centrum is een belangrijk middelpunt voor alle inwoners en heeft veel potentie voor een bevlogen exploitant.

 

De constructie?

Je huurt het ontmoetingscentrum van de gemeente Veere. Als exploitant ben je verantwoordelijk voor de onderverhuur en het beheer van het dorpshuis. De opbrengsten van de onderverhuur zijn voor de exploitant, inclusief de horecaexploitatie.

Als exploitant verricht je onder andere de volgende werkzaamheden:

- het exploiteren van het verenigingsgebouw: verhuur, beheer, schoonhouden etc. zodat de gebruikers van de accommodatie gebruik kunnen maken van deze faciliteiten;

-    het dagelijks onderhoud (klein en normaal onderhoud) van de accommodatie;

-    het schoonmaakonderhoud van de gymzaal en bijbehorende ruimten;

-    toezicht houden op het gebruik van de accommodatie.

Het verenigingsgebouw wordt op verschillende dagen op verschillende dagdelen gebruikt, en ook in het weekend. Dit vraagt een flexibele inzet.

Wat vraagt de gemeente Veere van de juiste exploitant?

Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je hebt een alcoholwetvergunning op grond van de Alcoholwet nodig. Naast de alcoholwetvergunning moet je ook een vrijstelling exploitatievergunning aanvragen en een verklaring omtrent het gedrag overleggen.

Daarnaast zijn de vereiste horecapapieren in je bezit, zoals de Verklaring Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Daarnaast is affiniteit met het (Veerse) vereni- gingsleven een pré en waar mogelijk stimuleer je de activiteiten. Goede communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en een klantgerichte instelling zijn ook belangrijk.

Wat biedt de gemeente Veere?

Je werkt als zelfstandig ondernemer en bent daarom niet in dienst van de gemeente. De omzetten uit de onderverhuur en de horecaexploitatie zijn voor jezelf.

Er is o.a. een vergoeding voor het schoonmaken van de gymzaal. Een concept huur- en exploitatieovereenkomst waarin de uitwerking van de exploitatie is opgenomen, wordt op verzoek toegezonden.

Algemeen

Voldoende parkeergelegenheid

Vetvangput aanwezig

Geen (bedrijfs-)woning aanwezig

Energielabel nog niet bekend

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur