Te koop Strand 51 en 52 - Zoutelande

Vraagprijs onroerende zaak
€ 595.000,00 k.k.
Vraagprijs inventaris
€ 30.000,00
Woning
Gelijkvloerse woning
Personeel
N.v.t.
Leveranciers
N.v.t.
Energieprestatiecertificaat
Nog geen definitief energielabel afgegeven

Omschrijving

Iedereen die in Zoutelande is geweest kent ’t Schrobbelèrke. Een horecabedrijf met café, restaurant en terras. Tot voor kort was hier een ander restaurant gevestigd.

Het geheel wordt nu in onverhuurde staat aangeboden.

De indeling omvat o.a. de bar (ca. 20 zitplaatsen), serrerestaurant (ca. 60 zitplaatsen), toiletgroep, keuken, 2 garages en terras (ca. 40 zitplaatsen).

De grote serre heeft een schuifdak en zonnewering.

Woning

Ruime gelijkvloerse woning aanwezig.

Indeling: hal, badkamer met o.a. ligbad en douche, kantoor (slaapkamer), keuken, woonkamer met designhaard, gang, 3 slaapkamers en tuin.

Algemeen

Oppervlakte beide percelen totaal ca. 644 m2

Inhoud bedrijfspand ca. 900 m3

Inhoud woning ca. 420 m3, oppervlakte woning ca. 120 m2

Er is nog geen definitief energielabel

Een openbaar parkeerterrein ligt aan de entree van Kustlicht.

Historie

De onroerende zaak is omstreeks 1975 gebouwd als horecavoorziening van Kustlicht I. In de loop van de tijd is het object verbouwd en uitgebreid met restaurant en terras.

Het restaurant had een goede naam en trok niet alleen recreanten van het park, maar ook mensen uit de omringende dorpen en toeristen.

Het object is regelmatig aangepast en verbouwd. In 2004 zijn de toiletgroepen vernieuwd en de woning is in de loop der jaren gemoderniseerd.

Bungalowpark Het Kustlicht

Midden in de rust en ruimte van het polderland, op slechts 200 meter van het strand, is Bungalowpark Het Kustlicht gelegen. Een uniek park met een groot aantal, verschillende typen vakantiebungalows.

Het Kustlicht ligt vlakbij het dorp Zoutelande.

Zoutelande is een sfeervolle badplaats en beidt cafés met terrassen, leuke restaurants, hotels en aantrekkelijke winkels. Het strand ligt op het zuiden en is schoon en breed.

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur