MFC Kloosterhof - Hoogerheide

Vraagprijs inventaris
Bruikleen!
Huurprijs onroerende zaak
Op aanvraag
Brouwerij
Swinkels Familybrewers, opzegbaar
Personeel
N.v.t.
Energieprestatiecertificaat
Energielabel A+

Omschrijving

Als exploitant van MFC Kloosterhof sta je midden in de samenleving van Hoogerheide. Hierin is de samenwerking met de verenigingen, huurders en de gemeente essentieel.

De horeca is een belangrijke spil binnen MFC Kloosterhof en je beschikt daarom over affiniteit hiermee.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, het beheer en de veiligheid en weet de werkprocessen die hiervoor nodig zijn goed in te regelen.

Je geeft verder op je eigen manier vorm aan de organisatie en het concept van het Kloosterhof. Tenslotte is het je eigen bedrijf.

De te realiseren netto jaaromzet wordt minimaal begroot op € 280.000,00.

In het kader van de vrijheid van het organiseren van feesten, evenementen e.d. kan deze omzet zeker verhoogd worden.

De gemeente biedt je

De kans om als zelfstandig ondernemer, zonder inbreng van al te veel eigen financiële investeringen, een multifunctioneel centrum te exploiteren. Met als belangrijkste doel een thuis te bieden voor de diverse verenigingen, stichtingen en particulieren.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het verder ontwikkelen van activiteiten ten behoeve van de leefbaarheid in Hoogerheide. Je kunt naast de verenigingen e.d. zelf feesten, partijen, concerten binnenhalen. De theaterzaal is hier uitermate geschikt hiervoor.

Als ondernemer heb je veel vrijheid, flexibiliteit en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. Alle ruimtes binnen het MFC vallen onder de exploitatie en alle opbrengsten zijn dan ook voor de exploitant.

De gemeente biedt een huurovereenkomst voor een periode van 5 jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Algemeen

Woensdrecht, een mooie groene gemeente, gelegen tussen Bergen op Zoom en Antwerpen op de kenmerkende 'Brabantse Wal'. Een gemeente met veelsoortige voorzieningen, een gevarieerd bedrijfsleven, een bruisend verenigingsleven, een divers winkelaanbod, en een groot buitengebied waarin de agrarische belangen, de belangen van natuur en landschap en van actieve recreatie op elkaar zijn afgestemd. De gemeente Woensdrecht bestaat uit 5 kernen waar Hoogerheide er één van is.

Midden in de dorpskern van Hoogerheide ligt Multifunctioneel Centrum (MFC) Kloosterhof.

Hoogerheide kent een bloeiend verenigingsleven, welke verenigingen gebruik maken van het MFC evenals diverse stichtingen en particulieren. Het MFC beschikt over een sporthal, een theaterzaal, hobby- en vergaderzalen en een gezellige foyer met bar en keuken. Het MFC is een plek waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur