Lunchroom Theeschenkerij HoneyPie - Middelburg

Vraagprijs inv./gw
Op aanvraag
Personeel
Via payroll
Leveranciers
Geen verplichtingen
Woning
N.v.t.
Energieprestatiecertificaat
Nog geen definitief energielabel afgegeven

Omschrijving

HoneyPie is een lunchroom-theeschenkerij, die zich elke dag bewijst. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan van onder andere koffie, thee, overige dranken en de befaamde taarten en cakes.

HoneyPie is gevestigd op één van de mooiste plekjes van Middelburg. Op deze prachtige locatie kijkt het bedrijf uit op de stad Middelburg.

Klanten kunnen plaatsnemen in het theehuis en op het terras buiten op de terrasboot (eigendom).

In de huidige opstelling zijn er binnen ca. 75 en op de terrasboot ca. 44 zitplaatsen. Er bestaat een mogelijkheid voor een terras van ca. 28 zitplaatsen voor de deur. Binnen is er een kinderspeelplaats aanwezig, zo is het bedrijf ook voor gezinnen aantrekkelijk.

Daarnaast zijn achterin de zaak de toiletten en de bedrijfskeuken te vinden. De keuken beschikt over de benodigde inventaris om alle taarten en overige delicatessen te bereiden. De kelder beschikt over een koel- en een vriescel, rekken met voorraad en ruim voldoende opslag voor het terras.

De openingstijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Lunchroom HoneyPie is het gehele jaar geopend. Omdat er zowel binnen- als buitenzitplaatsen zijn, is lunchroom HoneyPie niet afhankelijk van een specifiek seizoen.

De voordelen op een rijtje

- karakteristieke locatie met gezellige terrasboot;

- een gevestigde naam in Middelburg;

- aantrekkelijke huurprijs;

- goede omzet;

- geen leveranciersverplichtingen.

http://www.honeypie.eu/

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur