Frituurkiosk - Damplein - Middelburg

Vraagprijs inventaris
€ 60.000,00
Huurprijs onroerende zaak
€ 1.500,00 geen B.T.W.
Vraagprijs onroerende zaak
Op aanvraag
Leveranciers
N.v.t.
Personeel
N.v.t.
Energieprestatiecertificaat
N.v.t.

Omschrijving

Frituurkiosk op absolute toplocatie op het Damplein in het centrum. Op het Damplein is parkeerplaats voor ca. 140 auto’s en ligt direct aan de ingang van de Korte Delft. Samen met de Lange Delft vormt dit dé winkelstraat van Middelburg met o.a. grote winkelketens als H&M, C&A, Kruidvat, Hema, etc.
Verder bevinden zich de Onze Lieve Vrouwe Abdij en De lange Jan (de abdijtoren), de kantoren van de provinciale Staten van zeeland, de Nieuwe Kerk en het Zeeuws Museum op slechts zo’n 100 meter lopen.
Door zowel het winkelende publiek als de vele toeristen is een constante passantenstroom gewaarborgd.

De kiosk heeft een prima en hoogwaardige uitstraling en beschikt over een nagenoeg nieuwe en goed onderhouden inrichting. Er zijn o.a. een elektrische bakwand met 3 ketels, een softijsmachine en voldoende koelruimte aanwezig.
De apparatuur is circa 1,5 jaar geleden nieuw geplaatst en verkeert dus in een prima staat. Aan de achterzijde is een klein magazijn aanwezig.

Voor de kiosk bevindt zich een sfeervol terras met circa 32 zitplaatsen. De terrasopstelling staat er normaal gesproken jaarrond.
Op ca. 15 meter lopen is een openbaar toiletgebouw, wat in een prima staat en zelfreinigend is.

Prima bedrijf met mooie openingstijden (12:00 uur - 20:00 uur) en in de winter veelal 3 dagen per week gesloten (afhankelijk van het weer). Leuke omzet met een mooi ondernemersloon. En met een uitbreiding van de openingsuren valt dit zeker nog te verhogen.

Dit bedrijf is sleutelklaar en per direct te aanvaarden.

De voordelen op een rijtje

  • A-locatie
  • Scherpe vraagprijs inventaris en lage huurprijs
  • Gebouw te huur of te koop

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur