De Loods vis&bubbels - Kortgene

Huurprijs onroerende zaak
€ 2.909,34 excl. B.T.W. per maand
Vraagprijs inv./gw
Op aanvraag
Brouwerij
AB-Inbev huurovk
Woning
N.v.t.
Energieprestatiecertificaat
Nog geen definitief energielabel afgegeven
Overige informatie
Overleggen we graag
Vraagprijs onroerende zaak
Het pand is te huur of te koop

Omschrijving

Bij binnenkomst valt direct de open keuken op. Hier ziet men hoe e.e.a. bereid wordt en de goede verwachtingen worden altijd beloond.

Dit mooie restaurant (ca. 52 zitplaatsen) heeft een warme, ongedwongen uitstraling met een heerlijk op het zuiden gelegen terras (totaal 106 m2 met ca. 86 zitplaatsen).

De grote bar is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en koelingen e.d.

De afwasruimte is aan de uiterste zijde gelegen, waardoor er geen overlast van is in het restaurant.

De huidige formule is visrestaurant, waarvoor deze plek zich ook uitstekend leent. Toch kunnen andere horecaformules ook een goede invulling krijgen.

Het vrijstaande pand is breed, waardoor alle zitplaatsen binnen en buiten een goed uitzicht hebben op de haven. Aan de voorzijde is ook een groot parkeerterrein (gratis), zodat gasten nooit ver hoeven te lopen.

De Loods was ooit een opslaggebouw voor graan en was in de jaren 70 en 80 een bedevaartsoord voor rock-liefhebbers. Grappig is dat ook nu nog de draaitafel en de kast met elpees op exact dezelfde plaats staan als veertig jaar terug. Wie gruwde van disco, startte de brommer en tufte naar Kortgene. In het legendarische pand van weleer is “De Loods vis&bubbels” herrezen. Nu niet alleen drinken maar ook genieten van verse visgerechten ‘zo uit de zee’ in het restaurant of op het heerlijke terras.

Het toerisme is vanaf ongeveer 1960 ook op gang gekomen, met bussen vol kwam men naar de Delta werken kijken en ontdekten de vakantiegangers het mooie Veerse meer en het gezellige Kortgene.

Algemeen

Vetvangput aanwezig

Geen woning

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur