Eetcafé De Kroon - Huijbergen

Huurprijs onroerende zaak
Zakelijk € 1.975,00 ex BTW - woning € 750,00 per mnd
Vraagprijs inventaris
Op aanvraag
Personeel
N.v.t.
Speelautomaten
Gamble Mystique tot 28-01-2027
Overige leveranciers
Op aanvraag
Energieprestatiecertificaat
Energielabel G

Omschrijving

Voor de nieuwe eigenaar is HorecaKas op zoek naar de juiste overnamekandidaat/huurder voor Eetcafé De Kroon. Een begrip in deze mooie en bosrijke hoek van Brabant. De vele vaste gasten, fietsers en toeristen weten de weg naar Eetcafé De Kroon prima te vinden.

De Kroon doet de naam eetcafé eer aan. Hier kun je terecht voor een kop koffie of thee, een biertje of ander lekker drankje, een lunch en diner. Binnen of op het terras met zo’n 100 zitplaatsen. Door de prominente locatie tegenover de kerk, en op een kruising van doorgaande wegen en fietsroutes, is het bedrijf een blikvanger.

Drie zonneschermen en de nodige parasols zorgen voor een knusse uitstraling.

Het terrasmeubilair is 1 seizoen gebruikt.

Het oorspronkelijke eetcafé is in 1980 uitgebreid met een zaal, die voor diverse doeleinden gebruikt wordt. Op de drukke avonden is het een verlengstuk van het eetcafé.

Indeling: eetcafé en zaal (ca. 135 m2), toiletgroep, keuken en spoelkeuken (ca. 31 m2), opslagruimtes en een garage.

De woning heeft een eigen buitenopgang en twee opgangen via het bedrijf en beschikt o.a. over een woonkamer, kleine keukenruimte, badkamer en 1 grote slaapkamer (voorheen waren dat er 2) en een grote kantoorruimte, die vroeger ook als zaal werd ingezet.

Algemeen

Perceel totaal 540 m2

Vetvangput aanwezig

Volledige toiletgroep

Energielabel G geldig tot 12 juli 2028

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur