Multifunctioneel horecabedrijf De Fendertse Hoeve - Fijnaart

Omschrijving

Vanuit de wijde omgeving komt men hier eten, drinken en feesten. Het eetcafé met aansluitende multifunctionele zaal biedt de mogelijkheid voor groepen tot 200 personen.
Het bedrijf heeft een terras op het zuiden van totaal ca. 122 m2 met zo’n 60 zitplaatsen en staat bekend bij vele fietsers en motorrijders. Het terras is ook erg geliefd bij de lokale bevolking.

De goedlopende cafetaria voorziet in de grote behoefte van het dorp aan complete afhaalmaaltijden, friet & snacks. In de coronatijd is deze uitgebreid met de bezorgservice, wat zorgt voor stabiliteit.

Gezien de ligging ten opzichte van industriegebieden Moerdijk en Dintelmond draait de catering goed. Ook particulierencatering wordt verzorgd in de breedste zin van het woord. Alle benodigde cateringmaterialen zijn dan ook aanwezig.

De huidige eigenaren hebben het bedrijf verder gemoderniseerd en een stabiele onderneming weggezet. Voor de huidige ondernemers wordt het tijd om een volgende stap te zetten.

Zo’n 35 auto’s kunnen parkeren op eigen terrein van ca. 1.478 m2. Bovendien kan er in de directe omgeving gratis geparkeerd worden.

De woning:
Er is een ruime, nette bovenwoning aanwezig.

Algemeen:

  • Multifunctioneel bedrijf met een goed rendement
  • Totale oppervlakte perceel ca. 1.478 m2
  • Goed onderhouden en complete inventaris om direct goed van start te gaan!
  • Fijnaart is een groeiende dorpskern in de gemeente Moerdijk

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur