Broodjeszaak/Koffiecorner 1854 Est. 2019 - Station Etten-Leur

Vraagprijs inv./gw
Op aanvraag
Woning
N.v.t.

Omschrijving

Bij 1854 Est. 2019 worden diverse soorten koffie, thee, heerlijke broodjes en diverse lekkernijen aangeboden.

Zij schenken haastige spoed of een lekker kopje gezelligheid. Men kan er ook terecht voor warme dranken, frisdranken en alcoholische dranken tot 15%, appelflappen, gevulde koeken, etc.

Ook vers gemaakte broodjes, ambachtelijk gemaakte worstenbrood, saucijzenbroodjes en frikandellenbroodjes.

Met de snelle service zorgen ze ervoor dat snel en tijdig de wensen van de reizigers worden verwerkt, zodat de reis op tijd kan beginnen.

De reiziger die wat meer tijd heeft kan aan één van de tafels plaatsnemen. Deze tafels zijn uitgerust met een USB-aansluiting. Zo wordt de mogelijkheid geboden om de telefoon of laptop op te laden en de werkzaamheden voort te zetten.

Zeer binnenkort wordt de aangevraagde terrasvergunning verwacht. De service wordt dan uitgebreid met de mogelijkheid voor de reiziger, en ook passanten, om plaats te nemen op een mooi, aan de voorzijde van het station gelegen terras.

De omzet per klant is al voor het 5e jaar op rij stijgende.

 

Openingstijden:

ma - do: 07:00 - 18:00 uur

vr: 07:00 - 18:00 uur

za: 09:00 - 16:00 uur

zo: Gesloten

Algemeen

Toiletten op het station aanwezig

Geen energielabel nodig

Pakkettendienst van PostNl niet verplicht over te nemen

De naam

De naam verwijst naar het jaar dat het station van Etten-Leur is opgeleverd.

Het liefst hadden de gemeentelijke bestuurders twee treinstations gewild in 1854. Eentje voor Etten en eentje voor Leur, maar daarvoor was geen geld. Nadat aanvankelijk het baanvak vanuit Roosendaal op Vossendaal eindigde, vanwege een dwarsliggende grondeigenaar, kwam er eind dat jaar toch een écht station.

Mede door die gebeurtenis kon de huidige exploitant anno 2019 de stap zetten om zijn eigen koffiecorner op het station van Etten-Leur te verwezenlijken.

De geschiedenis blijft levendig in de uitstraling van het interieur. Hij heeft gebruik gemaakt van oude treinbielzen om zo warmte en gezelligheid in de koffiecorner te creëren.

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur