Geen grote stappen, snel thuis

Wie zijn zaak wil verkopen gaat niet over één nacht ijs. Het gaat er immers om dat iedereen die bij de verkoop betrokken is, een goede deal sluit. Dus niet alleen de verkoper, maar ook de bank, de brouwerij, de automatenhandel en natuurlijk de koper. Daarom zoek ik naar langetermijnoplossingen. Oplossingen die zo compleet mogelijk zijn voor iedereen. Op die manier heeft iedereen voordeel bij de transactie.

De vier sterke punten

Mijn aanpak is gestoeld op vier pijlers die niet alleen een goede transactie garanderen, maar ook een prettige samenwerking.

 1. HorecaKas is goed bereikbaar
  Snel en goed antwoord op uw vragen, een proactieve manier van werken en goede terugkoppeling van wat er besproken is.
 2. HorecaKas is duidelijk
  Lees de algemene bepalingen er maar op na. Of gebruik de handige checklists en stappenplannen voor de transacties. En wat niet duidelijk is, licht ik met alle plezier nog eens toe.
 3. HorecaKas werkt goed samen
  Om tot een goede deal te komen, moet er een goede samenwerking zijn. Niet alleen tussen HorecaKas en verkoper, maar ook met alle andere betrokkenen: koper, bank, brouwerij, automatenhandel, accountant, etcetera.
 4. HorecaKas is betrouwbaar
  Er gaat niets de deur uit, zonder een grondige controle vooraf. Gegevens komen pas vrij als u daarvoor toestemming geeft. Van potentiële kopers zoek ik eerst uit of hun kennis, ervaring en financiële mogelijkheden voldoende aansluiten. Pas daarna wordt het contact tot stand gebracht. Zo ontstaat de beste match met de mooiste mogelijkheden.

After sales support

Wanneer u daar prijs op stelt, biedt HorecaKas after sales support na afloop van de transactie. Vaak leven er dan nog vragen over de afhandeling van de vele zaken die met een koop of verkoop in de horeca gemoeid zijn.

KIES ZEKER: KIES HORECAKAS

Met HorecaKas verzekert u zich van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop waar u nog lang met plezier aan zult terugdenken.

Copyright © 2014-2014 - 2019 HorecaKas. Alle rechten voorbehouden.   Download folder