"De persoonlijke aanpak van Adri en de heldere communicatie zijn mij enorm goed bevallen!"

T. Leenders Breda
T. Leenders

Breda

Na vele jaren met veel passie te hebben mogen genieten van het uitbaten van mijn bedrijf werd het in 2018 tijd om een stapje terug te doen. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Adri Kas. De persoonlijke aanpak van Adri en de heldere communicatie zijn mij enorm goed bevallen!

Jarenlange ervaring

Adri nam vanaf het eerste contact alle tijd om het proces rondom de verkoop van mijn onderneming op een heldere manier aan mij uit te leggen en heeft mij gedurende het hele traject uitstekend geholpen. Je merkt aan alles dat je zaken doet met iemand die al vele jaren ervaring heeft als horecamakelaar.

Ik zal Adri dan ook van harte aanbeleven aan iedereen die zijn horeca onderneming wil verkopen.

Welke diensten biedt HorecaKas?

Hieronder tref je de diverse diensten aan zoals HorecaKas ze aanbiedt. Lees alles over de mogelijkheden.

Verkoopbemiddeling

Wie zijn zaak wil verkopen gaat niet over één nacht ijs. Het gaat er immers om dat iedereen die bij de verkoop betrokken is, een goede deal sluit. Dus niet alleen de verkoper, maar ook de bank, d...

Lees meer over dienst

Aankoopbemiddeling

Je wilt een horecabedrijf starten. Dan ben je bij HorecaKas aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar hebben wij startende ondernemers begeleid. We begeleiden je bij het maken van een ondernemerspl...

Lees meer over dienst

Advies en begeleiding

Heb je vragen over jouw exploitatie? Heb je behoefte aan een sparringpartner? Wil je een eigen bedrijf starten? Schakel dan HorecaKas Advies en Begeleiding in en kies voor meer dan 25 jaar ervaring!

Lees meer over dienst

Gerelateerde referenties

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

Geweldige inzet, motivatie en doorzettingsvermogen."

Hierbij wil ik u bedanken voor uw geweldige inzet, motivatie en doorzettingsvermogen om voor ons bedrijf andere uitbaters te vinden.
Toine Koch

Café-Partycentrum Koch

Ik ben erg tevreden!"

Begin dit jaar (2019) heb ik via HorecaKas mijn pand Boschstraat 23 in Breda verhuurd.
W. Bliek

Boschstraat 23

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur