"Persoonlijke aankoopbemiddeling dankzij 1 vast aanspreekpunt!"

Anoniem Roosendaal
Anoniem

Roosendaal

Het was altijd al mijn droom om als uitbater van een café/restaurant afstand te nemen van mijn drukke kantoorbaan. Toen ik uiteindelijk de knoop heb doorgehakt om het roer volledig om te gooien had ik nog 1 belangrijke vraag: Waar begin ik? Via Google kwam ik in aanraking met HorecaKas.

Persoonlijke begeleiding

Na een kort telefoongesprek volgde al snel een persoonlijke kennismaking. Adri heeft me vervolgens geholpen bij het opstellen van een ondernemingsplan en het financieren van mijn plannen. Ook tijdens bezichtigingen en de onderhandelingen met de verhuurders van het pand was Adri er om me met gerichte adviezen te ondersteunen. Zelfs in de avonduren en op zondag stond Adri voor me klaar.

Dankzij de fijne persoonlijke begeleiding van Adri heb ik het roer in 2017 volledig om kunnen gooien. Een keuze waar ik nog elke dag van geniet!

Welke diensten biedt HorecaKas?

Hieronder tref je de diverse diensten aan zoals HorecaKas ze aanbiedt. Lees alles over de mogelijkheden.

Verkoopbemiddeling

Wie zijn zaak wil verkopen gaat niet over één nacht ijs. Het gaat er immers om dat iedereen die bij de verkoop betrokken is, een goede deal sluit. Dus niet alleen de verkoper, maar ook de bank, d...

Lees meer over dienst

Aankoopbemiddeling

Je wilt een horecabedrijf starten. Dan ben je bij HorecaKas aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar heb ik startende ondernemers begeleid. Ik begeleid je bij het maken van een ondernemersplan, he...

Lees meer over dienst

Advies en begeleiding

Heb je vragen over jouw exploitatie? Heb je behoefte aan een sparringpartner? Wil je een eigen bedrijf starten? Schakel dan HorecaKas Advies en Begeleiding in en kies voor meer dan 25 jaar ervaring!

Lees meer over dienst

Gerelateerde referenties

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

Een echte aanrader!"

Adri Kas is een ervaren horecamakelaar met empathie voor de (ver-)koper.
Kathy en Michael

Team Teheran

Ik ben erg tevreden!"

Begin dit jaar (2019) heb ik via HorecaKas mijn pand Boschstraat 23 in Breda verhuurd.
W. Bliek

Boschstraat 23

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur