Mijn hoogstpersoonlijke visie op kopen en verkopen in de horeca

Mag ik mij even aan u voorstellen? Adri Kas, de man achter HorecaKas.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de horecabranche weet ik wat er te koop is in de wereld van hotels, café's, cafetaria's en restaurants. Letterlijk en figuurlijk.

Maar belangrijker nog, ik weet dat het allemaal draait om betrouwbaarheid en vertrouwen. Daarom bestaat HorecaKas maar uit één persoon. Dus u weet met wie u te maken heeft. Wie het regelt. Wie de deal sluit. En wie u kunt aanspreken. Waarvoor dan ook. Het gaat er in deze business om wat ik voor u kan betekenen. Of u nu koper of verkoper bent.

Dat is mijn visie. De visie van HorecaKas.

Geen grote stappen, snel thuis

Wie zijn zaak wil verkopen gaat niet over één nacht ijs. Het gaat er immers om dat iedereen die bij de verkoop betrokken is, een goede deal sluit. Dus niet alleen de verkoper, maar ook de bank, de brouwerij, de automatenexploitant en natuurlijk de koper. Daarom zoek ik naar langetermijnoplossingen. Oplossingen die zo compleet mogelijk zijn voor iedereen. Op die manier heeft iedereen voordeel bij de transactie.

DE VIER STERKE PUNTEN VAN HORECAKAS

Mijn aanpak is gestoeld op vier pijlers die niet alleen een goede transactie garanderen, maar ook een prettige samenwerking.

 1. HorecaKas is goed bereikbaar.
  Snel en goed antwoord op uw vragen, een proactieve manier van werken en goede terugkoppeling van wat er besproken is.
 2. HorecaKas is duidelijk.
  Lees de algemene bepalingen er maar op na. Of gebruik de handige checklists en stappenplannen voor de transacties. En wat niet duidelijk is, licht ik met alle plezier nog een keer toe.
 3. HorecaKas werkt goed samen.
  Om tot een goede deal te komen, moet er een goede samenwerking zijn. Niet alleen tussen HorecaKas en verkoper, maar ook met alle andere betrokkenen: koper, bank, brouwerij, automatenexploitant, accountant, etcetera.
 4. HorecaKas is betrouwbaar.
  Er gaat niets de deur uit zonder grondige controle vooraf. Gegevens komen pas vrij als u daarvoor toestemming geeft. Van potentiële kopers zoek ik eerst uit of hun kennis, ervaring en financiële mogelijkheden voldoende aansluiten. Pas daarna wordt het contact tot stand gebracht. Zo ontstaat de beste match met de mooiste mogelijkheden.

kies zeker, kies horecakas

Met HorecaKas verzekert u zich van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar u nog lang met plezier aan zult terugdenken. En om het u nog gemakkelijker te maken, heb ik een handige menukaart gemaakt waarop de belangrijkste zaken staan die HorecaKas u biedt.

Copyright © 2014-2014 - 2019 HorecaKas. Alle rechten voorbehouden.   Download folder