Te huur Markt 7 - Etten-Leur (De Zwaan)

Huurprijs onroerende zaak
Zie hieronder
Vraagprijs inv./gw
Te huur. Zie hieronder
Leveranciers
Geen verplichtingen
Woning
Bedrijfswoning(en) te realiseren
Energieprestatiecertificaat
N.v.t. betreft monument

Omschrijving

Voor deze investeringsgroep is HorecaKas op zoek naar een ondernemer die dit prachtige horecabedrijf in Etten-Leur wil exploiteren.

Het betreft een schitterend karakteristiek pand aan de Markt van Etten-Leur. Voorheen was hier het met een Michelinster bekroonde restaurant De Zwaan gevestigd. Met recht een locatie met allure. Het bedrijf heeft een effectieve verkoopruimte van ca. 208 m2 (totaal ca. 480 m2) en aan de voorzijde is het mogelijk een terrasvergunning aan te vragen voor 50 tot 100 zitplaatsen.

Op de verdieping is het mogelijk één grote of twee kleinere bedrijfswoningen te realiseren. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Een unieke kans om dit prachtige horecabedrijf te exploiteren zonder veel eigen middelen in te brengen.

Perceeloppervlakte ca. 700 m2 incl. parkeerplaatsen
Oppervlakte 1e etage ca. 125 m2

Voorwaarden

Unieke voorwaarden van de investeringsgroep:

- 5% huur inventaris in plaats van (over het algemeen) 10% rente én aflossing binnen de exploitatie.

- 8% huur voor het pand, mede afhankelijk van de omzet. Vraag nadere informatie op.

- Slechts één inbrengverplichting voor de pachter: de huurwaarborg (doorgaans 3 maanden + B.T.W.).

- Geen privé borgstelling waar banken en andere geldverstrekkers dit wel eisen.

De Schone Zaak

Investeringsfonds De Schone Zaak is in september 2020 opgericht als alternatief binnen deze tendens door gevestigde (horeca)ondernemers, primair ten behoeve van horecaondernemers. Uit liefde voor de branche en vanwege maatschappelijke betrokkenheid zet De Schone Zaak zich in om ondernemers en hun werknemers de mogelijkheid te bieden om uit de financiële problemen te raken, ondernemers uitbreiding van hun ondernemingen te kunnen laten realiseren of ondernemers in spe de kans te bieden hun droom waar te maken.

De Schone Zaak heeft de ambitie in de kern gezonde bedrijven de mogelijkheid te bieden voor een schuldenvrije (door)start.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de aankoop van de bedrijfsinventaris uit faillissement of door het financieren van een crediteurenakkoord.
Op basis van een gunstige pacht-(huur-)overeenkomst, een unieke samenwerking met landelijk opererende horecaleveranciers en de inzet van onze specifieke branchekennis wordt een succesvolle voortzetting van de onderneming gefaciliteerd.

De Schone Zaak biedt steun, advies en oplossingen vanuit jarenlange ervaring en ondernemerschap.

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
+31649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur