Café-Cafetaria-Zaal Leonita - Lepelstraat

Omschrijving

Dit mooie bedrijf bestaat uit een café (ca. 100 m2), een cafetaria (ca. 38 m2) en een zaal (ca. 155 m2). Boven het café bevindt zich de ruime bovenwoning. Boven de zaal bevindt zich een grote zolder.
Aan de zijde van het café en de cafetaria is het terras, wat uitgebreid kan worden.
Naast het pand is het ruime parkeerterrein op eigen grond. (Perfect voor de feesten en partijen en de afhaal van de cafetaria.)

Het café kan eenvoudig gewijzigd worden naar een eetcafé of restaurant. Met de uitgebreide mogelijkheden van de cafetaria en de keuken geeft dit zeker een omzetimpuls.
Zowel het café, de cafetaria alsook de zaal hebben ieder hun eigen ingang. Vandaar dat de mogelijkheden van dit bedrijf legio zijn.

De apparatuur van de cafetaria en de keuken is zeer compleet en in goede conditie. Daaronder bevinden zich een grote koelcel en vriescel.
Het geheel heeft meer dan voldoende opslagruimtes en ook een kelder.
In 1988 is het gehele pand verbouwd en in 1997 is de zaal aangebouwd. Het degelijke metselwerk is doorgetrokken in de verbouw en nieuwbouw. Vakwerk!

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur