Lunchcafé Eat & Joy - Vlissingen

Vraagprijs inv./gw
€ 79.500,00
Huurprijs onroerende zaak
€ 1.062,20 excl. B.T.W. per maand
Brouwerij
N.v.t.
Overige informatie
Op aanvraag
Woning
N.v.t.

Omschrijving

Lunchcafé Eat & Joy biedt een lunchkaart en heeft zich gespecialiseerd als café - de borrels zijn er altijd gezellig.
Tevens is het een geschikte locatie voor het vieren van een verjaardag of andere gelegenheid (overdag of ’s avonds) in de vorm van gezamelijk lunchen, koffietafelen, borrelen. Naar wens met live muziek.

De openingstijden zijn van 10.30 tot 18.00 uur en in het weekend tot 20.00 uur. In de zomerperiode, met mooi weer en evenementen, lopen de openingstijden door tot later in de avond.
Uitbreiding van de openingstijden is natuurlijk mogelijk. Zo ook kan de formule aangepast worden. Op deze locatie kan veel.
Leuk detail: Eat & Joy verkoopt ook 14 smaken schepijs. Ook om mee te nemen.

Voor het gevelterras heeft men de beschikking over een terrasoverkapping met elektrische zonnewering en een verticaal zij-screen.
Het terras aan de pleinkant beschikt over 2 grote parasols. Het terras ligt aan de zonzijde van het Bellamypark. De zon schijnt er vanaf 10.30 uur tot in de avond.
In de winterperiode (november tot maart) wordt een skihut geplaatst, zodat het gevelterras een dubbelfunctie heeft.

Door het jaar heen zijn er verschillende evenementen op het plein en in de directe omgeving. Zoals:  Bevrijdingsfestival op 5 mei, Vintage Weekend, Onderstroom, Kermis, Ringrijden, Vlissingen Zingt, Film by the Sea, zomermarkten en nachtmarkt op de Boulevard.
Het Bellamypark, met diverse horecagelegenheden, ligt op een steenworp afstand van Michiel de Ruyter en de Boulevard. Bij hoog water zie je de schepen voorbij varen. Grenst aan de Koopmanshaven met de loodsboten. Even verderop heb je een divers aanbod van winkels en op loopafstand de bekende Cine City Bioscoop.
Een zeer mooi en compleet aanbod van alles wat je van een haven- en strandstad als Vlissingen mag verwachten.

Algemeen

Binnen ca. 44 zitplaatsen
Dubbel terras ca. 50 zitplaatsen
Geen woning
Nu 5 dagen per week open

Goede locatie met terras
Dagzaak (uitbreiding mogelijk)

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur