Lunch- en borrelcafé In de Wijk - Ginneken - Breda

Vraagprijs inv./gw
€ 27.500,00
Brouwerij
AB-Inbev (verhuur)
Overige leveranciers
Op aanvraag
Personeel
1-uurs contracten
Woning
Bovenwoning aanwezig (studio)

Omschrijving

Het aanbod van dit bedrijf in de bekende wijk Het Ginneken is bijzonder interessant geworden met deze zeer scherpe vraagprijs.
Het pand zal op termijn gekocht moeten worden.

Het bedrijf heeft een open karakter en ligt op een goed bereikbare locatie, net om de hoek van het Valkeniersplein. Voldoende gratis parkeerruimte.
Het Ginneken staat bekend om zijn bourgondische inslag. Alle hier gevestigde horecabedrijven doen daar hun voordeel mee.
Dit bedrijf biedt plaats aan zeker meer dan 50 personen en op het gezellige tuinterras (180 m2 op het zuiden!) kunnen de klanten genieten van de zon. Een klein gedeelte van het terras is overdekt, waardoor ook met minder mooie dagen het terras gewoon doordraait.

Nu wordt o.a. lunch aangeboden. Ook voor besloten feestjes weet men In de Wijk te vinden. Tevens kan men hier terecht voor een borrel, Breekdeweek BBQ’s, Sunday Lounge, buurtvergaderingen, etc.

Het pand is recent volledig verbouwd, waardoor één overzichtelijke en gezellige café-/restaurantruimte is ontstaan van ca. 135 m2.
De bar is op een logische wijze in twee delen gesplitst met aan de eerste bar het koffieapparaat, de kassa, de biertap en de koelapparatuur. Achter de tweede bar is de open keuken geplaatst.

De volledig vernieuwde toiletten bestaan uit een moderne heren-, een dames- en een MIVA-toilet. Daarachter bevindt zich een grote opslagruimte.

Algemeen

Tuinterras van ca. 180 m2 op het zuiden
Vetvangput aanwezig
Zie ook de website van dit bedrijf: In de Wijk Ginneken

Uw voordelen op een rijtje

  • ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS
  • Goede locatie
  • Volledig verbouwd tot een transparant bedrijf
  • Veel nieuwe en vernieuwde apparatuur
  • Inclusief kleine bovenwoning

Kies zeker, kies HorecaKas!

Bij HorecaKas ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur